Молоко кокосове органічне 400 мл
140 ₴
Кокосове молоко – джерело лауринової кислоти та містить вітаміни B1, B2, C, B3.
Кокосове молоко ЇЖЕКО одержують шляхом пресування білої м’якоті кокосових горіхів згідно з органічними стандартами.
Кокосове молоко – джерело лауринової кислоти та вітамінів B1, B2, C, B3.
Застосування:
У кулінарії кокосове молоко широко застосовується як в азіатській, так і європейській кухні, замість коров’ячого молока, для приготування супів, каш, випічки, десертів, коктейлів, вегетаріанських та екзотичних страв. Ідеально підходить для додавання в каву чи чай, за неприйняття лактози.
У косметології кокосове молоко – натуральний засіб для догляду за шкірою обличчя та волоссям.
Склад: органічний екстракт кокосу
Рекомендується добре збовтати перед відкриттям. Після відкриття зберігати в холодильнику і вжити протягом двох днів або заморозити.
Жирність: 17%
Країна-виробник Шрі-Ланка
Об’єм: 400 мл