Молоко кокосове органічне 200 мл

89 

Кокосове молоко – джерело лауринової кислоти. Широко використовується у кулінарії та косметології.

Add to wishlist
Share

    Кокосове молоко ЇЖЕКО одержують шляхом пресування білої м’якоті кокосових горіхів згідно з органічними стандартами.
    Кокосове молоко – джерело лауринової кислоти.

    Застосування:

    У кулінарії кокосове молоко широко застосовується як в азіатській, так і європейській кухні, замість коров’ячого молока, для приготування супів, каш, випічки, десертів, коктейлів, вегетаріанських та екзотичних страв. Ідеально підходить для додавання в каву чи чай за непереносимості лактози.

    У косметології кокосове молоко – натуральний засіб для догляду за шкірою обличчя та волоссям.

    Склад: органічний екстракт кокосу

    Рекомендується добре збовтати перед відкриттям. Після відкриття зберігати в холодильнику і вжити протягом двох днів або заморозити.

    Жирність: 17%

    Країна-виробник Шрі-Ланка

    Об’єм: 200 мл